top of page
online yoga kanaal

warm welkom op mijn kanaal

voor wie verandering wil

Met veel enthousiasme nam ik een hele verzameling yogalessen op.
Een ideale manier om yoga in te bouwen in je dagdagelijkse.
Jij kiest zelf de vorm, duur en in de afspeellijsten de functie
van je yogamoment.

perfecte yogastem

wat je echt nodig hebt

veilig en hartverwarmend plekje

"Eveline heeft de perfecte yoga-stem die je vanzelf doet ontspannen, dat is een van de redenen waarom ik ook ingelogd ben op het yoga-kanaal. Ze legt geen druk op hoe juist je de oefeningen uitvoert, maar heeft net oog voor de eigenheid van je lichaam en de limieten daarvan. Als je een bepaalde pose niet kan uitvoeren, heeft ze altijd meer dan één andere optie klaar."

Roselien De Pau

"Ik noem ze mijn veilig-achter-de-hand yogasessies op het kanaal.

Waar en wanneer je wil kan je ze aanwenden om tot rust te komen. Als afsluiter van de middagpauze, als ontspanning op de trein of gewoon als een klein ademhapje doorheen de dag. Naargelang hoe je je voelt kan je een thema kiezen dat op dat moment het beste bij je past. Een korte sessie, een luisterfragment of gewoon thuiskomend op de yogamat. Net omdat de sessies altijd in handbereik zijn is het makkelijker te voelen wat je lichaam op dat moment echt nodig heeft.
Keuze genoeg, maar kiezen is hier niet verliezen integendeel, het maakt je net sterker omdat je zo’n brede waaier van fysieke en mentale uitdagingen krijgt."

Els Anthuenis

"Elke yogales bij Eveline is voor mij als een veilig en hartverwarmend plekje, waar het mij lukt om volledig te ontspannen. Ik leer ook telkens iets bij over mijn lijf. Eveline loodst je op een heel aangename manier door info en en poses. Bovendien werkt ze met het kanaal op maat en is er een enorm divers aanbod.

Op eender welk moment en onafhankelijk van hoeveel tijd je hebt, je kan altijd bij omgeven terecht om echt helemaal tot rust te komen."

Charlotte Oosterlynck

investering
bottom of page