vijf minuten
portie voor één persoon
een halve kop water
twee eetlepels hennepzaad
twee eetlepels amandelmeel
twee eetlepels kokosschilfers
een eetlepel lijnzaad
een eetlepel chiazaad
een snuifjee zout
een halve theelepel vanillepoeder
eventueel honing
Voeg alle ingrediënten buiten de honing samen in een pot
en verwarm op een laag vuur.
Roer voortdurend tot het ingedikt is.
Zoet eventueel nog bij met honing.
Bestrooi met granola, kokosschilfers, amandelschilfers,
muntblaadjes, fruit, besjes,
noten, pitten of zaden naar keuze.
vijf minuten
portie voor een persoon
drie eieren
een kop spinazie
een ui
een handvol pecannoten
twee eetlepels ghee of kokosolie
zout en peper
Snij de ui.
Verhit de olie in de pan en bak de ui glazig.
Breek de eieren en giet ze in de pan.
Werk af met de spinazie en noten, peper en zeezout.
twintig minuten
twee personen
bloemkool
handvol spinazie
handvol rucola
een takje trostomaten
twee koppen kippengehakt
vier eetlepels notenmelk of water
twee eetlepels extra vierge olijfolie
een eetlepel gerookt paprikapoeder
peper en zeezout
Snij de bloemkool, ook de stam
en stoom in een pot.
Bak ondertussen de kippengehakt in een pan met olijfolie.
Pureer de bloemkool met de notenmelk,
Garneer met het gehakt, paprikapoeder en de bladgroenten.
Serveer met noten, pitten en zaden.
kwartier
vier personen
een wortel
twee eetlepels honing
een halve kop kokosmeel
een halve kop walnoten
een theelepel kaneel
een theelepel plantaardige melk
sesamzaadjes
Hak eerst de wortel, zet die even opzij.
Maal dan de noten.
Voeg het kokosmeel, de honing, kaneel, wortel
en eventueel een beetje notenmelk toe.
Maak de balletjes en rol ze door de sesamzaadjes.